Bu Stil Benimde kim elendi ve bu akşam yarışmadan hangi ünlü yarışmacı ayrıldı merak ediyorsanız cevabı yazımızda bulabilirsiniz. Deniz Akkaya2nın jüri üyeliği yaptığı işte benim stilim yarışmasında bu akşam kim elendi sorusu yanıt buluyor olacak. Bu Stil benim de kim elendi ve kimler gitsin kimler kalsın diyerek bir kaderi belirlemiş oldular.
Bu Stil Benimde elenen isim Didem oldu
Tv sekiz ekranlarında Bu Stil Benimde kim ekendi sorularının yanıtı ilk olarak Sima mı oldu. Sima elendi ve diskalifiye oldu söylentileri çıktı ama yapılan bilgilendirme de bu akşam elenen ismin o olmadığı açıklandı. Dolayısı ile bu akşam gidecek isim yani Bu Stil Benimde kim elendinin cevabı farklı olacak.
Deniz Akkaya tarını konuşturacak ve elenen ismi belirleyecek mi göreceğiz. Bu Stil Benim eleme gecesinde yaşananları zaten canlı olarak izlediniz ama bizlerin yayınladığı video ile kaçıranlar biraz daha göz atabilir. Bu Stil benim de kim elendi yorumlarını sizlerde yapabilir ve birinciliği kimin hak ettiğini dile getirebilirsiniz.
Sima elendi mi? Diskalifiye mi oldu?
En çok sorulan sorulara cevap vericem.1.si "Sima bu gece mi eleniyor? " Hayır. Bu gece Didem elenecek. Sima haftaya izlediğimiz bölümlerde en son perşembe katılacak. 2.si "Sima kendi mi gitmek istedi ? Hayır, kendi gitmedi yaşadığı şeyler yüzünden yapım ekibi diskalifiye etti. 3. sü "Sima neden diskalifiye oldu?
Nedeni; Sinem ile yaşadığı olay değil ( bu benim araştırmam başkası bu nedeni yazmış belki ona da öyle söylendi bilemiyorum. Bana gelen de bu ) : Sima tüm hafta boyunca her kızla tartışma yaşayacak Sinem dahil herkesle çok kavga edecek Jüri artık simaya katlanamayacak kadar sinirlenecek öykü dahil sima ile tartışmalar yasayacak bu gergin anlarda sima da kameramanlar kuaför dahil herkesle kavga edecek azarlayarak vs.. Hem programdaki herkesin hem de simanin Çıldırması üzerine yapım onunla sert bir konuşma yapacak bu günden sonra yani son gün perşembe. Yapım ekibi diskalifiye etmeyi düşünmezken ayni zamanda Cuma günü yayınına gelmeyen sima gelmediği için de olay çıkmış Ve hep beraber "simanın diskalifiye edilmesi" kararı alınmış. YANİ KİMSE ÇEKİP GİTMEDİ.
siz benimle dalga mı geçiyorsunuz sizi pislikler!